Naslov: Program za zelenu Hrvatsku
Naslov: Histomorfološki i fiyikalno-kemijski efekti adheyije
panirunga i pilećih kožica u oblikovanim i usitnjenim proiyvodima od mesa
peradi.
Naslov: Mogućnost izvoza proizvoda od usitnjenog, oblikovanog,
paniranog i termički obrađenog mesa
Naslov: Mogućnost izvoza proizvoda od usitnjenog, oblikovanog,
paniranog i termički obrađenog mesa.
Naslov: Higijena i dezinfekcija u pogonima CATERING-a i
ugostiteljske prehrane, Aerodrom Zagreb
Naslov: Higijena i dezinfekcija u pogonima Catering-a i
ugostiteljske prehrane Aerodrom, Zagreb
Naslov: Utjecaj dodatka "Poliyima" u hrani na konformaciju trupa
pilića
Naslov: Application possibiliities of histologic treatment in the
processing of animal food and control of final products
Naslov: Aplication possibilities of histologic treatment in the
processing of animal food and control of final products
Naslov: Stating of emulsion components in food products
Naslov: Stating of emulsion components in food products.
Naslov: Correlative relation to thermical treatment of animal
food and the activity of mitohondrial enzymes
Naslov: Correlative relation to thermical treatment of animal
food and the activity of mitohondrijal enzymes.
Naslov: Histomorphological quantification of tissue components in
meat products
Naslov: Histomorfological quantification of tissue components in
meat products.
Naslov: Microbiological quality of meats batter and breading
Naslov: Microbiological quality of meat, batter and breading.
Naslov: Proces paniranja pilećih i ribljih proiyvoda
Naslov: Utjecaj histomorfoloških i histoencimskih karakteristika
mišićnih vlakana na kakvoću proiyvoda od usitnjenog junećeg mesa
Fakultet: Veterinarski u Yagrebu
Autor: KAUFMAN SREBRENKA
Naslov: Histoencimske promjene u bijelom i tamnom mesu peradi
uvjetovane rayličitom genetskom osnovom i načinom hranidbe
Fakultet: Veterinarski u Yagrebu
Autor: KAUFMAN SREBRENKA
Datum obrane: 06.04.94
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 101
Naslov: Studija o utjecaju klaonice na okolinu
Naslov: Sredstva za čišćenje i dezinfekciju u pogonima mesne i
riblje industrije
Naslov: Proizvodnja biološki vrijednije hrane na primjeru
Žumberka
Naslov: Aktualni osvrt na prijedloge Zakona o postupanju s
otpadnim tvarima
Naslov: Appeale for Pollution of Croatian Naturale Hertiage
Ministarstvo znanosti i tehnologije |
Engleski jezik |
Svibor početna stranica |
Abecedni popis |
Složeno po šifri projekta |
Složeno po ustanovi projekta |
Pretraživanje | Pomoć |