SVIBOR - Radovi - projekt broj: 3-03-295

MINISTARSTVO ZNANOSTI I TEHNOLOGIJE

Strossmayerov trg 4, HR - 10000 ZAGREB
tel.: (01) 459 44 44, faks: (01) 459 44 69
E-mail: ured@znanost.hr

SVIBOR

SVIBOR - Prikupljanje podataka o projektima u RH


Radovi objavljeni na projektu 3-03-295


Broj radova citiranih u CC: 3
Broj ostalih radova: 25
Ukupno objavljenih radova: 28


  1. Tip rada: Knjiga

    Naslov: Program za zelenu Hrvatsku

    Autori:
    Jelić, Ante
    Godina: 1992
    Broj stranica: 48
    Jezik: hrvatski

  2. Tip rada: Rad u časopisu

    Naslov: Histomorfološki i fiyikalno-kemijski efekti adheyije panirunga i pilećih kožica u oblikovanim i usitnjenim proiyvodima od mesa peradi.

    Autori:
    Jelić, Ante (74471)
    Kaufman, Srebrenka (199435)
    Hraste, Ante (16564)
    Časopis: Veterinarska stanica
    Broj: 25
    ISSN: 0350-7149
    Volumen: 5
    Godina: 1994
    Stranice: od 259 do 264

  3. Tip rada: Rad u zborniku

    Naslov: Mogućnost izvoza proizvoda od usitnjenog, oblikovanog, paniranog i termički obrađenog mesa

    Autori:
    Jelić, Ante
    Naslov zbornika: Hrana i Europa
    Jezik: hrvatski
    Mjesto: Osijek
    Godina: 1990
    Stranice: od 279 do 283
    Skup: aaaaa
    Održan: od 31.05.90 do 01.06.90

  4. Tip rada: Rad u zborniku

    Naslov: Mogućnost izvoza proizvoda od usitnjenog, oblikovanog, paniranog i termički obrađenog mesa.

    Autori:
    Jelić, Ante
    Botka-Petrak, Karmen
    Naslov zbornika: Znanstveno-stručno savjetovanje "Hrana i Europa poslije 92"
    Mjesto: Osijek
    Godina: 1990
    Stranice: od 279 do 283
    Skup: Znanstveno-stručno savjetovanje "Hrana i Europa poslije 92"
    Održan: od 31.05.90 do 01.06.90

  5. Tip rada: Rad u zborniku

    Naslov: Higijena i dezinfekcija u pogonima CATERING-a i ugostiteljske prehrane, Aerodrom Zagreb

    Autori:
    Jelić, Ante
    Botka-Petrak, Karmen
    Naslov zbornika: XVI savjetovanje iz DDD i neškodljivog uklanjanja otpada animalnog podrijetla
    Jezik: hrvatski
    Mjesto: Brdo kod Kranja, Slovenija
    Godina: 1990
    Stranice: od 176 do 198
    Skup: Znanstveno-stručno savjetovanje "Hrana i Europa poslije 92"
    Održan: od 25.10.90 do 27.10.90

  6. Tip rada: Rad u zborniku

    Naslov: Higijena i dezinfekcija u pogonima Catering-a i ugostiteljske prehrane Aerodrom, Zagreb

    Autori:
    Jelić, Ante
    Hraste, Ante
    Babić, Krešimir
    Naslov zbornika: XVI Savjetovanje iz DDD i neškodljivog uklanjanja otpada animalnog podrijetla
    Mjesto: Brdo kod Kranja, Slovenija
    Godina: 1990
    Stranice: od 176 do 198
    Skup: XVI Savjetovanje iz DDD i neškodljivog uklanjanja otpada animalnog podrijetla
    Održan: od 25.10.90 do 27.10.90

  7. Tip rada: Rad u zborniku

    Naslov: Utjecaj dodatka "Poliyima" u hrani na konformaciju trupa pilića

    Autori:
    Jelić, Ante
    Kaufman, Srebrenka (199435)
    Hraste, Ante
    Jukić-Brestovec, Vera
    Botka-Petrak, Karmen (177565)
    Bogdanić, Čedomir
    Naslov zbornika: 9 th European szmposium on poultrz nutrition (Jelenia Gora, september 5-9, 1993)
    Mjesto: Jelenia Gora, Poljska
    Godina: 1993
    Stranice: od 454 do 458
    Skup: 9 th Eropean szmposium on poultrz nutrition
    Održan: od 05.09.93 do 09.09.93

  8. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Application possibiliities of histologic treatment in the processing of animal food and control of final products

    Autori:
    Jelić, Ante
    Hraste, Ante
    Babić, Krešimir
    Naslov zbornika: 5. Spominski sestanek Profesoreja Dr. Frana I. Zavrnika
    Jezik: engleski
    Mjesto: Brdo kod Kranja, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 35 do 37
    Skup: XVI Savjetovanje iz DDD i neškodljivog uklanjanja otpada animalnog podrijetla
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  9. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Aplication possibilities of histologic treatment in the processing of animal food and control of final products

    Autori:
    Jelić, Ante
    Hraste, Ante
    Urednici
    Jelić, Ante (74471)
    Naslov zbornika: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Mjesto: Gozd Martuljek, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 34 do 35
    Skup: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  10. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Stating of emulsion components in food products

    Autori:
    Jelić, Ante
    Hraste, Ante
    Urednici
    Jelić, Ante (74471)
    Naslov zbornika: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Jezik: engleski
    Mjesto: Brdo kod Kranja, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 35 do 37
    Skup: XVI Savjetovanje iz DDD i neškodljivog uklanjanja otpada animalnog podrijetla
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  11. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Stating of emulsion components in food products.

    Autori:
    Hraste, Ante
    Jelić, Ante
    Naslov zbornika: Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Mjesto: Gozd Martuljek, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 35 do 37
    Skup: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  12. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Correlative relation to thermical treatment of animal food and the activity of mitohondrial enzymes

    Autori:
    Hraste, Ante
    Jelić, Ante
    Naslov zbornika: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Jezik: engleski
    Mjesto: Brdo kod Kranja, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 44 do 45
    Skup: XVI Savjetovanje iz DDD i neškodljivog uklanjanja otpada animalnog podrijetla
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  13. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Correlative relation to thermical treatment of animal food and the activity of mitohondrijal enzymes.

    Autori:
    Jelić, Ante
    Hraste, Ante
    Naslov zbornika: 5. Spominski sesatanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Mjesto: Gozd Martuljek, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 44 do 55
    Skup: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  14. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Histomorphological quantification of tissue components in meat products

    Autori:
    Jelić, Ante
    Hraste, Ante
    Naslov zbornika: 5. Spominskisestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Jezik: engleski
    Mjesto: Brdo kod Kranja, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 56 do 58
    Skup: XVI Savjetovanje iz DDD i neškodljivog uklanjanja otpada animalnog podrijetla
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  15. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Histomorfological quantification of tissue components in meat products.

    Autori:
    Jelić, Ante
    Botka-Petrak, Karmen
    Naslov zbornika: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr.Frana I. Zavrnika
    Mjesto: Gozd Martuljek, Slovenija
    Godina: 1992
    Stranice: od 56 do 58
    Skup: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Održan: od 02.04.92 do 04.04.92

  16. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Microbiological quality of meats batter and breading

    Autori:
    Jelić, Ante
    Botka-Petrak, Karmen
    Naslov zbornika: Veterinarska znanost i struka
    Jezik: engleski
    Mjesto: Zagreb
    Godina: 1993
    Stranice: od 76 do 77
    Skup: 5. Spominski sestanek Profesorja Dr. Frana I. Zavrnika
    Održan: od 24.06.93 do 25.06.93

  17. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Microbiological quality of meat, batter and breading.

    Autori:
    Jelić, Ante
    Naslov zbornika: Veterinarska znanost i struka
    Mjesto: Zagreb
    Godina: 1993
    Stranice: od 76 do 77
    Skup: Znanstveno-stručni sastanak
    Održan: od 24.06.93 do 25.06.93

  18. Tip rada: Sažetak u zborniku

    Naslov: Proces paniranja pilećih i ribljih proiyvoda

    Autori:
    Jelić, Ante (74471)
    Surmiak, Tom
    Pancer, Branko
    Naslov zbornika: 2. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međun
    Mjesto: Zagreb
    Godina: 1994
    Stranice: od 57
    Skup: 2. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
    Održan: od 15.06.94 do 17.01.94

  19. Tip rada: Doktorska dizertacija

    Naslov: Utjecaj histomorfoloških i histoencimskih karakteristika mišićnih vlakana na kakvoću proiyvoda od usitnjenog junećeg mesa
    Fakultet: Veterinarski u Yagrebu
    Autor: KAUFMAN SREBRENKA


  20. Tip rada: Magistarski rad

    Naslov: Histoencimske promjene u bijelom i tamnom mesu peradi uvjetovane rayličitom genetskom osnovom i načinom hranidbe
    Fakultet: Veterinarski u Yagrebu
    Autor: KAUFMAN SREBRENKA
    Datum obrane: 06.04.94
    Jezik: hrvatski
    Broj stranica: 101


  21. Tip rada: Studija/Elaborat

    Naslov: Studija o utjecaju klaonice na okolinu

    Autori:
    Jelić, Ante
    Naručitelj: Mesna industrija Papuk
    Godina: 1993
    Stranica ukupno: 124
    Jezik: hrvatski

  22. Tip rada: Tehničko unapređenje

    Naslov: Sredstva za čišćenje i dezinfekciju u pogonima mesne i riblje industrije

    Autori:
    Jelić, Ante

  23. Tip rada: Ostalo

    Naslov: Proizvodnja biološki vrijednije hrane na primjeru Žumberka

    Autori:
    Jelić, Ante
    Vrsta rada: kongresno priopćenje u tisku
    Jezik: hrvatski

  24. Tip rada: Ostalo

    Naslov: Aktualni osvrt na prijedloge Zakona o postupanju s otpadnim tvarima

    Autori:
    Jelić, Ante
    Vrsta rada: kongresno priopćenje u tisku
    Jezik: engleski

  25. Tip rada: Ostalo

    Naslov: Appeale for Pollution of Croatian Naturale Hertiage

    Autori:
    Jelić, Ante
    Vrsta rada: kongresno priopćenje u tisku
    Jezik: engleski


MZT Engleski jezik SVIBOR Abecedni popis Složeno po šifri projekta Složeno po ustanovi projekta Pretraga Pomoć
Ministarstvo znanosti
i tehnologije
Engleski
jezik
Svibor
početna stranica
Abecedni
popis
Složeno po
šifri projekta
Složeno po
ustanovi projekta
Pretraživanje Pomoć

Informacije: svibor@znanost.hr