Naslov: Kralik Gordana: Peradarska proizvodnja
Naslov: Petričević A. : Stočni proizvodi
Naslov: Fenotipska obilježja tovnih svinja nekih kombinacija
križanja
Naslov: Kemijski sastav crvenog i bijelog mesa Hybro brojlera
Naslov: Utjecaj različitih razina metaboličke energije i proteina
hrane na ekonomiku tova pilića
Naslov: Prinos, raspodjela i kakvoća mišićnog tkiva u odnosu na
halotan-fenotip svinja
Naslov: Istraživanja obilježja tovnosti i kakvoće trupova
višepasminskih križanaca i Hypor svinja
Naslov: Rezultati prvog testa u projektu stvaranja domaćeg tipa
mesnate svinje. 1. Prinos mesa u polovicama
Naslov: Rezultati prvog testa u projektu stvaranja domaćeg tipa
mesnate svinje. 2. Kvalitativne osobine mesa
Naslov: Fenotipsko očitovanje prirasta i mesnatosti trupova Arbor
Acres pilića obzirom na spol
Naslov: Istraživanje nekih pokazivača prehrambene kvalitete mesa
pilića uzgojnih linija "Ross" i "Arbor Acres"
Naslov: Utjecaj genotipa i spola na prinos i kakvoću mesa
Naslov: Istraživanje značajki rasta brojlera pomoću asimetrične
S-funkcije
Naslov: Bioelectrical and Chemical Properties of White and Red
Muscles in Chickens of Different Weight
Naslov: Značajke suvremene svinjogojske proizvodnje
Naslov: Hranjiva vrijednost i problem kakvoće pilećeg mesa
Naslov: Genetski markeri krvi u selekciji protiv stres-sindroma u
svinja (PSS) i loša kvaliteta mesa
Naslov: Nutritivna i tehnološka vrijednost svinjskog mesa
Naslov: Problem kakvoće svinjskog mesa i halotan-test
Naslov: Obilježja i činitelji kvalitete svinjskih polovica.
Naslov: Fenotipska povezanost parametara kvalitete svinjskih
polovica
Naslov: Correlation between fattening and slaughtering traits of
lean pigs
Naslov: Istraživanje učinka linkomicina kao promotora rasta
tovnih pilića
Naslov: Određivanje prave metaboličke energije u krmivima za
perad
Naslov: Utjecaj topline ekstrudiranja na kakvoću punomasnog zrna
soje
Naslov: Antikokcidijski lijekovi i njihova učinkovitost protiv
kokcidioze peradi
Naslov: Europske vrijednosti krmiva za perad
Naslov: Influence of Polizymes-R added in feed on the broiler
performance
Naslov: Mogućnosti i razvoj proizvodnje tehnološki kvalitetnog i
zdravog mesa
Naslov: Ocjena kvalitete stoke na liniji klanja značajan čimbenik
obnove i razvoja stočarstva u Republici Hrvatskoj
Naslov: Application of Asymmetric S-Function for Analysis and
Valuation of the Growth of Boars
Naslov: Proizvodna obilježja pilića u ovisnosti o genotipu, spolu
i dobi
Naslov: Usporedni prikaz rasta Avian 24K i Avian 34K brojlera
Naslov: Povezanost udjela mišićnog i masnog tkiva u svinjskim
polovicama i pojedinim dijelovima
Naslov: Obnova i razvitak stočarstva u Republici Hrvatskoj s
obzirom na peradarsku i svinjogojsku proizvodnju u zemljama Europske
zajednice
Naslov: Poticanje rasta brojlera dodavanjem PolizymaR u smjese za
tov
Naslov: Nutritivna vrijednost i problem kakvoće pilećeg mesa
Naslov: Black Slavonian Pig
Naslov: Education, Scientific and Research Activity in Animal
Husbandry of Republic of Croatia
Naslov: Utjecaj kakvoće hrane na proizvodne rezultate pilića
muškog spola u produženom tovu
Naslov: Dobra proizvođačka praksa u proizvodnji ljekovitih smjesa
Naslov: Proizvodnja peradarskih smjesa i premiksa u 1992.godini i
mogućnosti njihove proizvodnje
Naslov: Pad nesivosti uzrokovan nedovoljnom količinom natrija u
hrani kokoši nesilica
Naslov: Učinkovitost PolizymR preparata u hranidbi brojlera s
ječmom
Naslov: Utjecaj dodadavanja PolizymR BX preparata u hranu
brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu
Naslov: Prinos, raspodjela i kakvoća mišićnog tkiva u polovicama
mesnatih svinja različitih genotipova
Naslov: Otkrivanje svinja sklonih malignoj hipertermiji
(stres-sindromu)
Naslov: Intenzitet prirasta brojlera u ovisnosti o hranjivoj
vrijednosti smjesa i spolu
Naslov: Bioelektričke i morfometrijske značajke mišića pilića
Naslov: Bioelectrical and Physico-Chemical Properties of White
and Red Muscles in Chickens
Naslov: The influence of Initial pH Value in Broiler Breast on
Other Meat Characteristics
Naslov: Use of Meat-Checker to Detect the Breast Muscle of
Broilers
Naslov: Impedance module and pH-Value in the quality evaluation
of breast muscle of broilers
Naslov: Influence of added polizymes in feed on broiler,s
performance
Naslov: Investigation on pH and impedance module of broilers
breast muscles at the slaughtery line
Naslov: Prinos mišićnog tkiva i povezanost pokazatelja mesnatosti
svinja različitih genotipova