Naslov: Sistem bodovanja u senzorskoj procjeni kvalitete sira
Naslov: Statističke metode u kontroli kvalitete mlijeka i
proizvoda.1.Utvrđivanje slučajnih pogrešaka u rezultatima analize.
Naslov: Statističke metode u kontroli kvalitete mlijeka i
proizvoda.2.Proračun slučajne pogreške rezultata analiza izraženih
diskretnim veličinama
Naslov: Statističke metode u kontroli kvalitete mlijeka i
proizvoda.3.Usporedba rezultata analiza sastava i kvalitete u industrijskoj
preradi.
Naslov: Gehalt an verfugbarem Lysin in gammabestrahlten
Sojaproteinprodukten.
Naslov: Procjena senzorskih svojstava kruha postupkom
modificirane kantitativno-deskriptivne analize
Naslov: Identifikacija rizika i kritičnih higijensko-tehnoloških
točaka u proizvodnji mlijeka
Naslov: Određivanje nitrita u siru
Naslov: Copper and iron content in wines
Naslov: Mathematical evaluation of relationships between
copper,iron,ascorbic acid and redox potential of milk
Naslov: Senzorska procjena desertnih mliječnih proizvoda
Naslov: Konstrukcija plana uzorkovanja pri kontroli po
varijablama pri procjeni kvalitete staklene ambalaže
Naslov: Nitrati i nitriti u proizvodima od mesa
Naslov: Ispitivanje fizikalno-kemijskih i senzorskih parametara
kvalitete jabučnog octa
Naslov: Gehalt Einiger Organischen Sauren Wahrend der Kasereifung
Naslov: Određivanje udjela cinka,željeza,bakra,kalcija i fosfora
u pepelu pšeničnog kruha s dodatkom pahuljica različitih žitarica
Naslov: Einfluss der Gamma-Bestrahlung auf die Lipidkomponente
von Soyaproteinprodukten
Naslov: Određivanje sorbinske kiseline u siru
Naslov: Izbor podloga za određivanje Campylobacter jejuni u
sirovom kravljem mlijeku
Naslov: Sensory evaluation of whey-based fruit beverages
Naslov: Prijedlog standarda za uzorkovanje mlijeka i mliječnih
proizvoda
Naslov: IDF STANDARD 50B:1985.Mlijeko i mliječni proizvodi metode
uzorkvanja
Naslov: Proračun OC-funkcija za atributivne planove
Naslov: Potrošačka ocjena prihvatljivosti komercijalnog jogurta
primjenom hedonističke skale
Naslov: Senzorske promjene nekih konditorskih proizvoda u
kontroliranim uvjetima čuvanja
Naslov: Einfluss der Gamma-Bestrahlung auf den Methionin-und
Tryptophangehalt in Sojaproteinprodukten
Naslov: Komparacija dviju metoda utvrđivanja laktoze u sirutki
Naslov: Značaj nalaza Listeria monocytogenes u mlijeku i
mliječnim proizvodima
Naslov:
Naslov:
Naslov: Primjena "Razvojnih operacija" (EVOP) u industrijskoj
preradi ulja
Naslov: Sensory evaluation as an adequate measure of heating oil
quality
Naslov: Correlation of expert and consumer panel ratings for
commercial plain yogurts
Naslov: Metali u hrani-zakoni i propisi
Naslov: Sensoric quality of the new milk dessert products
Naslov: Quality evaluation of heated fats
Naslov: Sensory evaluation of cereal products for breakfast
Naslov: Some physical,chemical and organoleptic properties of
apple after fluidized bed drying
Naslov: Primjena nedestruktivnih metoda analize u određivanju
suhe tvari surutke
Naslov: High Pressure Liquid Chromatographic Determination of
Carbohydrates in Cereal Flakes
Naslov:
Naslov:
Naslov: Protein nutritive quality of hydrothermic treated cereal
products
Naslov: Molar ratio value of phytic acid and some mineral
components during industrial cereal flakes production
Naslov: Sustavi osiguranja kakvoće
Naslov: Iskoristivost cinka u kruhu sa dodatkom različitih
pahuljica
Naslov: Primjena QDA metode u procjeni senzorskih svojstava
"bitter" čokolade
Naslov: Dijagram kvalitete u procjeni senzorskih obilježja keksa
Naslov: Fitinska kiselina u hidrotermički tretiranim proizvodima
žitarica
Naslov: Mikrobiološka kontrola UHT mlijeka
Naslov: Identifikacija potencijalno rizičnih mikroorganizama u
proizvodnji nekih sireva primjenom HACCO sustava
Naslov: Utjecaj fizičko-kemijskih karakteristika kozjeg mlijeka
na kakvoću fermentiranih proizvoda od kozjeg mlijeka
Naslov: Ispitivanje stabilnosti dječje mliječne hrane u prahu
Naslov: Metali u voćnim octima
Naslov: Određivanje masenog udjela kave u proizvodima od kave i
surogata kave
Naslov: Mogućnosti određivanja laktoze
Naslov: Senzorska procjena ribljih konzervi
Naslov: Promjena udjela laktoze i mliječne kiseline u jogurtu
tijekom skladištenja
Naslov: Senzorska procjena topljenih sireva
Naslov: Upute za izbor senzorske tehnike
Naslov: Quality of heated olive oil
Naslov: Mercury content in tuna fish from the Croatian coast of
the Adriatic
Naslov: Quality of used frying oils from restaurants
Naslov: Acidophilus milk-trend in nutrition
Naslov: Aroma profiles and sensory evaluation of yogurt during
storage
Naslov:
Naslov: Unapređenje metode za senzorsku procjenu keksa prema
kriterijima Europske Organizacije za Kontrolu Kvalitete
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: FILAJDIĆ MIRKO
Datum obrane: 02.07.93
Broj stranica: 99
Autor: Primorac Ljiljana
Rad: Magisterij
Naslov: Procjena prihvatljivosti cottage sira
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 29.09.95
Broj stranica: 50
Autor: Tomašević dipl.ing. Inga
Rad: Diplomski rad
Naslov: Doprinos poznavanju kakvoće soka od naranče
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 05.05.95
Broj stranica: 41
Autor: Tomac ing. Vesna
Rad: Diplomski rad
Naslov: Procjena senzorske kakvoće soka od naranče
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 05.05.95
Broj stranica: 60
Autor: Šeparović ing. Željka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Primjena nedestruktivnih metoda analize u određivanju
suha tvari surutke
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: GRUNER MATILDA
Datum obrane: 09.12.93
Broj stranica: 80
Autor: Mišanović mr.sci. Silva
Rad: Magisterij
Naslov:
Naslov:
Naslov: Korelacija fizikalno-kemijskih i senzorskih parametara
kvalitete ulja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 25.04.91
Broj stranica: 50
Autor: Hruškar dipl.ing Mirjana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Praćenje promjena ulja kukuruznih klica tokom dugotrajnog
zagrijavanja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 21.05.91
Broj stranica: 56
Autor: Šipka Vesna
Rad: Diplomski rad
Naslov: Sistem bodovanja u senzorskoj procjeni kvalitete mesnih
konzervi
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 21.05.91
Broj stranica: 34
Autor: Žmire Ante
Rad: Diplomski rad
Naslov: Senzorska analiza osvježavajućih napitaka na bazi sirutke
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 20.06.91
Broj stranica: 39
Autor: Lučić Mladen
Rad: Diplomski rad
Naslov: Praćenje promjena kvalitete ulja tokom zagrijavanja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 27.06.91
Broj stranica: 46
Autor: Lisjak Ljiljana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Primjena faktorskog plana u praćenju promjena kvalitete
grijanog ulja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 27.06.91
Broj stranica: 78
Autor: Veselinović Vesna
Rad: Diplomski rad
Naslov: Primjena sekvencijalne analize kod izbora kandidata za
senzorsku analizu mlijeka i mliječnih proizvoda
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 24.09.92
Broj stranica: 52
Autor: Vugrinčić Lidija
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjena kvalitete ulja tijekom prženja namirnica biljnog
porijekla
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 07.07.92
Broj stranica: 77
Autor: Primorac Ljiljana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Doprinos poznavanju kvalitete topljenih sireva
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 07.07.93
Broj stranica: 31
Autor: Mikić Ksenija
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjene količine vitamina C u tvrdim punjenim bombonima
tijekom skladištenja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 28.10.93
Broj stranica: 51
Autor: Šagovac Nataša
Rad: Diplomski rad
Naslov: Primjena pšenične klice u pekarskoj industriji
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 30.11.93
Broj stranica: 54
Autor: Kiseljak Nikolina
Rad: Diplomski rad
Naslov: Praćenje kakvoće jogurta tijekom čuvanja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 01.02.94
Broj stranica: 44
Autor: Zuber Nataša
Rad: Diplomski rad
Naslov: Kakvoća čajnog peciva
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 01.02.94
Broj stranica: 69
Autor: Sokolović Sanja
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjene kakvoće koncentrata za juhu tijekom skladištenja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 24.02.94
Broj stranica: 49
Autor: Petras Slađana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Praćenje promjene rafiniranog ulja tijekom višestrukog
zagrijavanja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 02.12.93
Broj stranica: 57
Autor: Nišević Goranka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Teški metali i pesticidi u proizvodima od rajčice u
limenoj ambalaži
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 31.03.94
Broj stranica: 66
Autor: Diminić Marina
Rad: Diplomski rad
Naslov: Praćenje kakvoće jogurta tijekom skladištenja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 28.04.94
Broj stranica: 44
Autor: Kolarić Jasmina
Rad: Diplomski rad
Naslov: Praćenje kakvoće rafiniranog biljnog ulja tijekom
višesatnog zagrijavanja i prženja namirnica biljnog i životinjskog
porijekla
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 26.05.94
Broj stranica: 66
Autor: Janeković Vlatka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Kvalitete vinskog i jabučnog octa
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 23.12.93
Broj stranica: 57
Autor: Kožić Snjažana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Određivanje pesticida i teških metala u mlijeku u prahu
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: VOJNOVIĆ VERA
Datum obrane: 27.06.94
Broj stranica: 39
Autor: Bojčić Maja
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjena kakvoće rafiniranog biljnog ulja tijekom prženja
namirnica
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 29.09.94
Broj stranica: 50
Autor: Jukić Igor
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjene kakvoće maslinovog ulja tijekom prženja
namirnica
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 02.06.95
Broj stranica: 56
Autor: Štembal Tamara
Rad: Diplomski rad
Naslov: Određivanje kakvoće pilećih hrenovki
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 02.06.95
Broj stranica: 39
Autor: Vrbanić Lidija
Rad: Diplomski rad
Naslov: Kakvoća ulja korištenih za prženje u restoranima
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 04.10.94
Broj stranica: 43
Autor: Iharoš Tamara
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjena kakvoće maslinovog ulja tijekom višesatnog
zagrijavanja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 07.06.95
Broj stranica: 63
Autor: Šuk Tajana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjene sastojaka arome jogurta tijekom skladištenja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 12.07.95
Broj stranica: 45
Autor: Smoljan Julija
Rad: Diplomski rad
Naslov: Određivanje laktoze u mlijeku
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 23.12.93
Broj stranica: 38
Autor: Verica Dragović
Rad: Diplomski rad
Naslov: Kakvoća ulja korištenih za prženje u restoranima
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 29.09.95
Broj stranica: 38
Autor: Ljuboja Vladislava
Rad: Diplomski rad
Naslov: Fizikalno-kemijske i senzorske promjene jogurta tijekom
skladištenja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 05.10.93
Broj stranica: 35
Autor: Svečnjak Branka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Primjena kvarternih NH4-soli i formalina kao
dezinfekcijskih sredstava u proizvodnji šećera
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 26.02.93
Broj stranica: 78
Autor: Kepec Mirjana
Rad: Magisterij
Naslov: Procjena prihvatljivosti gotovih jela primjenom
hedonističke skale
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 10.07.93
Broj stranica: 69
Autor: Kos-Rosandić Ljubica
Rad: Magisterij
Naslov: Istraživanje selena u namirnicama animalnog podrijetla
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki Sveučilište u Zagrebu
Mentor: RITZ MILANA
Datum obrane: 25.11.93
Broj stranica: 157
Autor: Beker mr.sci. Dubravka
Rad: Doktorat
Ministarstvo znanosti i tehnologije |
Engleski jezik |
Svibor početna stranica |
Abecedni popis |
Složeno po šifri projekta |
Složeno po ustanovi projekta |
Pretraživanje | Pomoć |