SVIBOR - Radovi - projekt broj: 4-07-023

MINISTARSTVO ZNANOSTI I TEHNOLOGIJE

Strossmayerov trg 4, HR - 10000 ZAGREB
tel.: (01) 459 44 44, faks: (01) 459 44 69
E-mail: ured@znanost.hr

SVIBOR

SVIBOR - Prikupljanje podataka o projektima u RH


Radovi objavljeni na projektu 4-07-023


Broj radova citiranih u CC: 0
Broj ostalih radova: 22
Ukupno objavljenih radova: 22


  1. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Poboljšanje mikrobiološke kakvoće mlijeka i sirutke za proizvodnju dječje hrane primjenom mikrofiltracije
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: ADLER NEVENKA
    Datum obrane: 23.07.93
    Broj stranica: 183
    Autor: Borović Mr. Anica
    Rad: Magisterij


  2. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj toplinske obrade i udjela mliječne masti na kakvoću mliječnog namaza
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Datum obrane: 01.07.93
    Broj stranica: 113
    Autor: Landeka Mr. Irena
    Rad: Magisterij


  3. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj temperature skladištenja na fizikalno-kemijske promjene topljenog sira
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Datum obrane: 30.01.91
    Broj stranica: 51
    Autor: Veselinović Nada
    Rad: Diplomski rad


  4. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Ultrafiltracija rekonstituiranog mlijeka u prahu
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Datum obrane: 23.03.91
    Broj stranica: 57
    Autor: Trstenjak Antun
    Rad: Diplomski rad


  5. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Proizvodnja svježeg sira od ultrafiltracijom ugušćenog rekonstituiranog mlijeka
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Datum obrane: 24.06.91
    Broj stranica: 39
    Autor: Vincetić Katarina
    Rad: Diplomski rad


  6. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Određivanje prisutnosti bakterija iz roda Listerija u mlijeku i mliječnim proizvodima
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Broj stranica: 51
    Autor: Čirjak Zdravka
    Rad: Diplomski rad


  7. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj mikrobiološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Datum obrane: 27.02.92
    Broj stranica: 61
    Autor: Pirjavec Irena
    Rad: Diplomski rad


  8. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Kvaliteta i trajnost svježeg mekanog sira proizvedenog upotrebom koncentrirane starter kulture
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Datum obrane: 26.03.92
    Broj stranica: 55
    Autor: Eri Sanja
    Rad: Diplomski rad


  9. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Proizvodnja svježeg mekanog sira metodom izravnog kiseljenja mlijeka
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 28.04.92
    Broj stranica: 40
    Autor: Milkić Željko
    Rad: Diplomski rad


  10. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Fizikalno-kemijska svojstva mlijeka sa različitih proizvodnih područja
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 28.04.92
    Broj stranica: 65
    Autor: Golem Željka
    Rad: Diplomski rad


  11. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Kakvoća jogurta proizvedenog upotrebom radne kulture pripremljene na klasičan način ili pripremljene kulturom za izravno nacjepljivanje
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 07.07.92
    Broj stranica: 110
    Autor: Vučemilović Rajko
    Rad: Diplomski rad


  12. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Proizvodnja i kakvoća svježeg mekanog sira proizvedenog sa Bifidobacterium bifidum
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 29.09.92
    Broj stranica: 47
    Autor: Krčelić Snježana
    Rad: Diplomski rad


  13. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Primjena Glukono-delta laktona pri proizvodnji jogurta
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 26.11.92
    Broj stranica: 85
    Autor: Miličević Lovorka
    Rad: Diplomski rad


  14. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva jogurta
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 02.07.93
    Broj stranica: 94
    Autor: Brekalo Biljana
    Rad: Diplomski rad


  15. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj dodatka ultrafiltrirane sirutke u mlijeko na kakvoću jogurta i acidofila
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 28.09.93
    Broj stranica: 73
    Autor: Mlakar Alenka
    Rad: Diplomski rad


  16. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj tehnološkog procesa i dodatka sirutkinih proteina na kakvoću svježeg mekanog sira
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 28.09.93
    Broj stranica: 90
    Autor: Benković Gordana
    Rad: Diplomski rad


  17. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj tehnološkog procesa i dodatka ultrafiltrirane sirutke u mlijeko na svojstva acidofilnog jogurta
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 30.09.93
    Broj stranica: 94
    Autor: Đurović Ljiljana
    Rad: Diplomski rad


  18. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj tehnološkog procesa i dodatka ultrafiltrirane sirutke na svojstva jogurta i acidofila
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 28.04.94
    Broj stranica: 67
    Autor: Džaferbegović Amira
    Rad: Diplomski rad


  19. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Promjene kiselosti i viskoznosti mlijeka te jogurta tijekom industrijske proizvodnje
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 30.01.95
    Broj stranica: 77
    Autor: Šaško Ljubomir
    Rad: Diplomski rad


  20. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj acidofilne kulture i ultrafiltrirane sirutke na svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 05.05.95
    Broj stranica: 72
    Autor: Taritaš Marijana
    Rad: Diplomski rad


  21. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Optimiranje tehnološkog procesa proizvodnje Cottage sira
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: TRATNIK LJUBICA
    Datum obrane: 23.06.95
    Broj stranica: 124
    Autor: Mioković mr Goran
    Rad: Magisterij


  22. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj vrste mlijeka na kvalitet sira kačkavalja
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
    Mentor: KRŠEV LJERKA
    Datum obrane: 12.03.92
    Broj stranica: 99
    Autor: Maxhuni mr. Shukri
    Rad: Magisterij



MZT Engleski jezik SVIBOR Abecedni popis Složeno po šifri projekta Složeno po ustanovi projekta Pretraga Pomoć
Ministarstvo znanosti
i tehnologije
Engleski
jezik
Svibor
početna stranica
Abecedni
popis
Složeno po
šifri projekta
Složeno po
ustanovi projekta
Pretraživanje Pomoć

Informacije: svibor@znanost.hr