Naslov: Poboljšanje mikrobiološke kakvoće mlijeka i sirutke za
proizvodnju dječje hrane primjenom mikrofiltracije
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: ADLER NEVENKA
Datum obrane: 23.07.93
Broj stranica: 183
Autor: Borović Mr. Anica
Rad: Magisterij
Naslov: Utjecaj toplinske obrade i udjela mliječne masti na
kakvoću mliječnog namaza
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Datum obrane: 01.07.93
Broj stranica: 113
Autor: Landeka Mr. Irena
Rad: Magisterij
Naslov: Utjecaj temperature skladištenja na fizikalno-kemijske
promjene topljenog sira
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Datum obrane: 30.01.91
Broj stranica: 51
Autor: Veselinović Nada
Rad: Diplomski rad
Naslov: Ultrafiltracija rekonstituiranog mlijeka u prahu
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Datum obrane: 23.03.91
Broj stranica: 57
Autor: Trstenjak Antun
Rad: Diplomski rad
Naslov: Proizvodnja svježeg sira od ultrafiltracijom ugušćenog
rekonstituiranog mlijeka
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Datum obrane: 24.06.91
Broj stranica: 39
Autor: Vincetić Katarina
Rad: Diplomski rad
Naslov: Određivanje prisutnosti bakterija iz roda Listerija u
mlijeku i mliječnim proizvodima
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Broj stranica: 51
Autor: Čirjak Zdravka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj mikrobiološke kakvoće mlijeka na trajnost
pasteriziranog mlijeka
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Datum obrane: 27.02.92
Broj stranica: 61
Autor: Pirjavec Irena
Rad: Diplomski rad
Naslov: Kvaliteta i trajnost svježeg mekanog sira proizvedenog
upotrebom koncentrirane starter kulture
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Datum obrane: 26.03.92
Broj stranica: 55
Autor: Eri Sanja
Rad: Diplomski rad
Naslov: Proizvodnja svježeg mekanog sira metodom izravnog
kiseljenja mlijeka
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 28.04.92
Broj stranica: 40
Autor: Milkić Željko
Rad: Diplomski rad
Naslov: Fizikalno-kemijska svojstva mlijeka sa različitih
proizvodnih područja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 28.04.92
Broj stranica: 65
Autor: Golem Željka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Kakvoća jogurta proizvedenog upotrebom radne kulture
pripremljene na klasičan način ili pripremljene kulturom za izravno
nacjepljivanje
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 07.07.92
Broj stranica: 110
Autor: Vučemilović Rajko
Rad: Diplomski rad
Naslov: Proizvodnja i kakvoća svježeg mekanog sira proizvedenog
sa Bifidobacterium bifidum
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 29.09.92
Broj stranica: 47
Autor: Krčelić Snježana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Primjena Glukono-delta laktona pri proizvodnji jogurta
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 26.11.92
Broj stranica: 85
Autor: Miličević Lovorka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva
jogurta
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 02.07.93
Broj stranica: 94
Autor: Brekalo Biljana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj dodatka ultrafiltrirane sirutke u mlijeko na
kakvoću jogurta i acidofila
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 28.09.93
Broj stranica: 73
Autor: Mlakar Alenka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj tehnološkog procesa i dodatka sirutkinih proteina
na kakvoću svježeg mekanog sira
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 28.09.93
Broj stranica: 90
Autor: Benković Gordana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj tehnološkog procesa i dodatka ultrafiltrirane
sirutke u mlijeko na svojstva acidofilnog jogurta
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 30.09.93
Broj stranica: 94
Autor: Đurović Ljiljana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj tehnološkog procesa i dodatka ultrafiltrirane
sirutke na svojstva jogurta i acidofila
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 28.04.94
Broj stranica: 67
Autor: Džaferbegović Amira
Rad: Diplomski rad
Naslov: Promjene kiselosti i viskoznosti mlijeka te jogurta
tijekom industrijske proizvodnje
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 30.01.95
Broj stranica: 77
Autor: Šaško Ljubomir
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj acidofilne kulture i ultrafiltrirane sirutke na
svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 05.05.95
Broj stranica: 72
Autor: Taritaš Marijana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Optimiranje tehnološkog procesa proizvodnje Cottage sira
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: TRATNIK LJUBICA
Datum obrane: 23.06.95
Broj stranica: 124
Autor: Mioković mr Goran
Rad: Magisterij
Naslov: Utjecaj vrste mlijeka na kvalitet sira kačkavalja
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: KRŠEV LJERKA
Datum obrane: 12.03.92
Broj stranica: 99
Autor: Maxhuni mr. Shukri
Rad: Magisterij
Ministarstvo znanosti i tehnologije |
Engleski jezik |
Svibor početna stranica |
Abecedni popis |
Složeno po šifri projekta |
Složeno po ustanovi projekta |
Pretraživanje | Pomoć |