SVIBOR - Radovi u CC - projekt broj: 4-07-057

MINISTARSTVO ZNANOSTI I TEHNOLOGIJE

Strossmayerov trg 4, HR - 10000 ZAGREB
tel.: (01) 459 44 44, faks: (01) 459 44 69
E-mail: ured@znanost.hr

SVIBOR

SVIBOR - Prikupljanje podataka o projektima u RH


Radovi citirani u Current Contents na projektu 4-07-057


Broj radova citiranih u CC: 7
Broj ostalih radova: 82
Ukupno objavljenih radova: 89


Naslov: Stability of Pelletized Sauces, Soups and Spinach Puree at Freezing Temperatures

Autori:
Lovrić, Tomislav (57356)
Banović, Mara (83392)
Konja, Gordana (21964)
Piližota, Vlasta (90114)
Štrucelj, Dubravka (48402)
Časopis: Lebensmittel-Technologie
Broj: 9
ISSN: 0256-6575
Volumen: 24
Godina: 1991
Stranice: od 231 do 238
Broj referenci: 25
Jezik: engleski

Naslov: Size Exclusion Chromatography with Viscosity Detection of Complex Polysaccharides: Component Analysis

Autori:
Hoagland, P.D.
Fishman, M.L.
Konja, Gordana (21964)
Clauss, Ekkehard
Časopis: J. Agric. Food Chem.
Broj: 8
ISSN: 0021-8561
Volumen: 41
Godina: 1993
Stranice: od 1274 do 1281
Broj referenci: 24
Jezik: engleski

Naslov: Component Analysis of Disaggregation of Pectin During Plate Module Ultrafiltration

Autori:
Hoagland, P.D.
Konja, Gordana (21964)
Fishman, M.L.
Časopis: Journal of Food Science
Broj: 3
ISSN: 0022-1147
Volumen: 58
Godina: 1993
Stranice: od 680 do 687
Broj referenci: 23
Jezik: engleski

Naslov: Characterization of Hydrocolloids after Microwave Heating

Autori:
Konja, Gordana (21964)
Hoagland, P.D.
Clauss, Ekkehard
Časopis: J. Agric. Food Chem.


MZT Engleski jezik SVIBOR Abecedni popis Složeno po šifri projekta Složeno po ustanovi projekta Pretraga Pomoć
Ministarstvo znanosti
i tehnologije
Engleski
jezik
Svibor
početna stranica
Abecedni
popis
Složeno po
šifri projekta
Složeno po
ustanovi projekta
Pretraživanje Pomoć

Informacije: svibor@znanost.hr