Naslov: Utjecaj niskih temperatura na reološka svojstva nekih
vrsta hrane
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 26.11.92
Broj stranica: 86
Autor: Bušić Dinka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Termofizička svojstva čokolade
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 19.12.91
Broj stranica: 60
Autor: Šimunović Ljubica
Rad: Diplomski rad
Naslov: Termofizička svojstva glicerola, jaja i otopina nekih
šećera
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 25.02.93
Broj stranica: 58
Autor: Dadić Marija
Rad: Diplomski rad
Naslov: Reološka svojstva desertnih krema
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 21.12.92
Broj stranica: 117
Autor: Štefan Roberta
Rad: Diplomski rad
Naslov: Temperature faznih promjena desertnih krema
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 26.02.93
Broj stranica: 45
Autor: Tkalec Dijana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Termofizička i prehrambena svojstva niskoenergetskih
desertnih krema
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 30.01.95
Broj stranica: 46
Autor: Rod Danica
Rad: Diplomski rad
Naslov: Termofizička svojstva modelnih sladolednih smjesa
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 30.06.94
Broj stranica: 52
Autor: Ivančević Tatjana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj smrzavanja i skladištenja na kemijski sastav i
senzorske karakteristike desertnih krema
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 28.02.94
Broj stranica: 71
Autor: Sušec Ksenija
Rad: Diplomski rad
Naslov: Termofizička svojstva svježih i smrznutih desertnih krema
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 05.07.95
Broj stranica: 54
Autor: Rimac Suzana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Temperature faznih prijelaza polutekućih tijesta
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
Datum obrane: 26.06.91
Broj stranica: 46
Autor: Knežević Mira
Rad: Diplomski rad
Naslov: Reološka svojstva mliječnih krema pri niskim
temperaturama
Fakultet: Prehrambeno-tehnološki Osijek
Mentor: PILIŽOTA VLASTA
Datum obrane: 09.12.92
Broj stranica: 51
Autor: Ćosić Brankica
Rad: Diplomski rad
Naslov: Određivanje reoloških svojstava desertnih krema tijekom
hlađenja i zamrzavanja
Fakultet: Prehrambeno-tehnološki Osijek
Mentor: PILIŽOTA VLASTA
Datum obrane: 23.06.93
Broj stranica: 58
Autor: Komlenac Tatjana
Rad: Diplomski rad
Naslov: Utjecaj hidrokoloida na reološka svojstva smjesa za
sladoled i mliječnih krema
Fakultet: Prehrambeno-tehnološki Osijek
Mentor: PILIŽOTA VLASTA
Datum obrane: 12.10.94
Broj stranica: 70
Autor: Koceva Daliborka
Rad: Diplomski rad
Naslov: Proučavanje promjena reoloških svojstava smjesa
hidrokoloida i škrobova pri niskim temperaturama
Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
Mentor: PILIŽOTA VLASTA
Datum obrane: 20.05.94
Broj stranica: 135
Autor: Šubarić magistar Drago
Rad: Magisterij
Ministarstvo znanosti i tehnologije |
Engleski jezik |
Svibor početna stranica |
Abecedni popis |
Složeno po šifri projekta |
Složeno po ustanovi projekta |
Pretraživanje | Pomoć |