SVIBOR - Radovi - projekt broj: 4-07-058

MINISTARSTVO ZNANOSTI I TEHNOLOGIJE

Strossmayerov trg 4, HR - 10000 ZAGREB
tel.: (01) 459 44 44, faks: (01) 459 44 69
E-mail: ured@znanost.hr

SVIBOR

SVIBOR - Prikupljanje podataka o projektima u RH


Radovi objavljeni na projektu 4-07-058


Broj radova citiranih u CC: 0
Broj ostalih radova: 14
Ukupno objavljenih radova: 14


  1. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj niskih temperatura na reološka svojstva nekih vrsta hrane
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 26.11.92
    Broj stranica: 86
    Autor: Bušić Dinka
    Rad: Diplomski rad


  2. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Termofizička svojstva čokolade
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 19.12.91
    Broj stranica: 60
    Autor: Šimunović Ljubica
    Rad: Diplomski rad


  3. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Termofizička svojstva glicerola, jaja i otopina nekih šećera
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 25.02.93
    Broj stranica: 58
    Autor: Dadić Marija
    Rad: Diplomski rad


  4. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Reološka svojstva desertnih krema
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 21.12.92
    Broj stranica: 117
    Autor: Štefan Roberta
    Rad: Diplomski rad


  5. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Temperature faznih promjena desertnih krema
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 26.02.93
    Broj stranica: 45
    Autor: Tkalec Dijana
    Rad: Diplomski rad


  6. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Termofizička i prehrambena svojstva niskoenergetskih desertnih krema
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 30.01.95
    Broj stranica: 46
    Autor: Rod Danica
    Rad: Diplomski rad


  7. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Termofizička svojstva modelnih sladolednih smjesa
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 30.06.94
    Broj stranica: 52
    Autor: Ivančević Tatjana
    Rad: Diplomski rad


  8. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj smrzavanja i skladištenja na kemijski sastav i senzorske karakteristike desertnih krema
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 28.02.94
    Broj stranica: 71
    Autor: Sušec Ksenija
    Rad: Diplomski rad


  9. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Termofizička svojstva svježih i smrznutih desertnih krema
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 05.07.95
    Broj stranica: 54
    Autor: Rimac Suzana
    Rad: Diplomski rad


  10. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Temperature faznih prijelaza polutekućih tijesta
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: HEGEDUŠIĆ VESNA
    Datum obrane: 26.06.91
    Broj stranica: 46
    Autor: Knežević Mira
    Rad: Diplomski rad


  11. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Reološka svojstva mliječnih krema pri niskim temperaturama
    Fakultet: Prehrambeno-tehnološki Osijek
    Mentor: PILIŽOTA VLASTA
    Datum obrane: 09.12.92
    Broj stranica: 51
    Autor: Ćosić Brankica
    Rad: Diplomski rad


  12. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Određivanje reoloških svojstava desertnih krema tijekom hlađenja i zamrzavanja
    Fakultet: Prehrambeno-tehnološki Osijek
    Mentor: PILIŽOTA VLASTA
    Datum obrane: 23.06.93
    Broj stranica: 58
    Autor: Komlenac Tatjana
    Rad: Diplomski rad


  13. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Utjecaj hidrokoloida na reološka svojstva smjesa za sladoled i mliječnih krema
    Fakultet: Prehrambeno-tehnološki Osijek
    Mentor: PILIŽOTA VLASTA
    Datum obrane: 12.10.94
    Broj stranica: 70
    Autor: Koceva Daliborka
    Rad: Diplomski rad


  14. Tip rada: Mentorstvo

    Naslov: Proučavanje promjena reoloških svojstava smjesa hidrokoloida i škrobova pri niskim temperaturama
    Fakultet: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb
    Mentor: PILIŽOTA VLASTA
    Datum obrane: 20.05.94
    Broj stranica: 135
    Autor: Šubarić magistar Drago
    Rad: Magisterij



MZT Engleski jezik SVIBOR Abecedni popis Složeno po šifri projekta Složeno po ustanovi projekta Pretraga Pomoć
Ministarstvo znanosti
i tehnologije
Engleski
jezik
Svibor
početna stranica
Abecedni
popis
Složeno po
šifri projekta
Složeno po
ustanovi projekta
Pretraživanje Pomoć

Informacije: svibor@znanost.hr