Naslov: Quality Diagram in Evaluation of Biscuits Sensory
Properties
Naslov: Onečišćenje žitarica, brašna i tjestenine
slavonskobaranjskog područja plijesnima vrste Aspergillus flavus i
aflatoksinom B1
Naslov: Sastav mišićnog i abdominalnog masnog tkiva s obzirom na
spol broilera
Naslov: Chemical Composition of Different Parts of Matricaria
chamomilla
Naslov: Medium-chain Triacylglycerols Effect Fatty Acid
Modification in Rat's Kidney
Naslov: Copper and Zinc Content in Human Milk of a Few Groups of
Nursing Women
Naslov: Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i
Camembert sireva
Naslov: Kemijski sastav pojedinih dijelova kamilice (Matricaria
recutita L.)
Naslov: Effect of Pectin Addition on the Quality of Baked Wheat
Products
Naslov: Work in the Nutrition Department of the Clinical Hospital
in Osijek During the War in Croatia
Naslov: Kontaminiranost nekih vrsta meda aluminijem, kromom i
selenom
Fakultet: Prehrambeno-bitehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu
Mentor: MANDIĆ MILENA
Datum obrane: 11.07.91
Broj stranica: 104
Autor: Trstenjak Petrović znanstveni asistent Željka
Rad: Magisterij
Naslov: Dr. Ivka Steiner-Biočić
Ministarstvo znanosti i tehnologije |
Engleski jezik |
Svibor početna stranica |
Abecedni popis |
Složeno po šifri projekta |
Složeno po ustanovi projekta |
Pretraživanje | Pomoć |